1
Domaći fudbal
Timi Maks Elšnik

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVANIČNO: Crvena zvezda predstavila svoje novo pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 29.07.24 u 17:23

Zvezda je uspela u nameri da dovede vezistu na Marakanu

Crvena zvezda, srpski fudbalski šampion, nastavlja sa jačanjem svog tima pred predstojeći plej-of za Ligu šampiona. Klub je danas zvanično predstavio svoje novo pojačanje, vezistu Timija Maksa Elšnika, koji će nositi crveno-beli dres sa brojem 21.

Elšnik, rođen 1998. godine, dolazi iz ljubljanske Olimpije, gde je bio kapiten i istaknut kao najbolji igrač slovenskog prvenstva. Njegove sposobnosti su posebno došle do izražaja tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, gde je igrao protiv srpske reprezentacije, čime je srpska javnost imala priliku da se uveri u njegovu fudbalsku veštinu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)


Crvena zvezda sa zadovoljstvom pozdravlja Elšnika kao najnovije pojačanje, a klub ističe da su očekivanja velika od ovog talentovanog fudbalera. Elšnik je potpisao četvorogodišnji ugovor, što pokazuje da se na njega računa kao na ključnog igrača u budućim izazovima.

Trener Vladan Milojević izražava zadovoljstvo ovim transferom, ističući da će Elšnik doneti dodatnu snagu i kreativnost u veznom redu. Navijači Crvene zvezde s nestrpljenjem iščekuju njegov debi, nadajući se da će pomoći klubu da ostvari plasman u prestižnu Ligu šampiona.

Elšnikov dolazak označava još jedan korak u ambicioznom projektu Crvene zvezde da se takmiči na najvišem nivou evropskog fudbala, a ovaj transfer pokazuje posvećenost kluba da se izbori za mesto među elitom.

16
2
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter