0
Olimpijske igre Pariz 2024
DJOKOVIC NADAL 24

DJOKOVIC NADAL 24

ŠTA URADI BBC?! Prekinuli teniski klasik između Đokovića i Nadala, pa pustili ženski ragbi!

Objavljeno: 29.07.24 u 15:44

Veoma čudna odluka!

Srpski as Novak Đoković se ponovo susreo sa španskim rivalom Rafaelom Nadalom na Olimpijskim igrama u Parizu.

Oba teniska velikana su se okupili za 60. put, obećavajući epski okršaj koji je privukao pažnju ljubitelja sporta širom sveta.

Međutim, iznenada je došlo do drastičnog preokreta tokom prenosa ovog istorijskog meča. Britanska medijska kuća BBC odlučila je da preusmeri fokus sa teniskog spektakla na utakmicu ženskog ragbija između Velike Britanije i Južne Afrike. Ova odluka je izazvala veliku konfuziju među gledaocima, koji su očekivali da će tenis ostati u centru pažnje.

Dok su britanski gledaoci očekivali da će ragbi biti emitovan na glavnom kanalu, teniski prenos nije bio dostupan ni na alternativnim kanalima, što je dodatno razočaralo obožavaoce tenisa.

Situacija je dovela do burnih reakcija na društvenim mrežama, gde su gledaoci izražavali svoje nezadovoljstvo zbog izostanka prenosa jednog od najvažnijih mečeva u teniskom svetu.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter