0
Olimpijske igre Pariz 2024
vaterpolo finale Srbija Hrvatska svetska liga FINA water polo World League match for gold medal in Belgrade, Serbia, on June 23, 2019.

vaterpolo finale Srbija Hrvatska svetska liga FINA water polo World League match for gold medal in Belgrade, Serbia, on June 23, 2019.

SELEKTOR HRVATA DAO OZBILJNU PRIMEDBU NA OI: Evo šta mu smeta!

Objavljeno: 29.07.24 u 14:40

Vrlo je jasan!

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske, Ivica Tucak, u nedavnom obraćanju medijima, pokazao je značajnu frustraciju zbog organizacije Olimpijskih igara.

Hrvatski vaterpolisti su briljantno otvorili turnir u Parizu pobedom nad Crnom Gorom rezultatom 11:8, ali Tucak nije mogao da sakrije nezadovoljstvo zbog organizacionih propusta.

– Vrlo dobra utakmica. Nije odlična, nije naravno ni perfektna jer bilo je grešaka, ali i one su sastavni deo sporta. Ono što smo tražili je samo da uđemo mirno i sigurno u turnir, a to smo ostvarili. Pobeda, bodovi, siguran ulazak u turnir, ali treba što pre to arhivirati i okrenuti se Italiji. Još jedan suparnik u manje od 48 sati u odnosu na prvo kolo – rekao je hrvatski trener.

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju bila je Tucakova kritika upućena organizatorima Olimpijade. Selektor je izrazio nezadovoljstvo zbog uslova u kojima su sportisti smešteni.

Kad sve završi, kada budu završene Igre, onda mogu nešto i o tome da kažem, ali sada sam fokusiran samo na utakmice. Međutim, ako igračima date paštete i sir, a to su mladi ljudi koji se troše, treniraju, igraju, to su sportisti i ovo je njihovo takmičenje, onda ne znam koja je svrha toga. Neću više o tome, idemo o vaterpolu i Italiji. Recimo, znam da neće računati na Brunija koji je dobio crveni karton, ali pripremićemo se za sve moguće izmene u igri poručio je Tucak.

 

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter