0
Olimpijske igre Pariz 2024
Woman’s Eurobasket 2025 qualifiers: Serbia v Ukraine

Woman’s Eurobasket 2025 qualifiers: Serbia v Ukraine

DRAGANA STANKOVIĆ SUMIRALA UTISKE: Košarkašica Srbije pričala o igri, naglom padu, ali i o velikom incidentu! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.24 u 23:38

Sledeći meč naše košarkašice igraju protiv Kine!

Košarkašica Srbije, Dragana Stanković, iznela je svoje utiske nakon uzbudljive pobede protiv Portorika na Olimpijadi. Tim Srbije započeo je turnir protiv Portorika i, iako je početno prednost iznosila 20 poena, utakmica je bila vrlo napeta.

Dragana Stanković, koja je bila u središtu pažnje zbog odlične igre i incidenata koji su se desili na kraju utakmice, komentarisala je:

– Teži put, kao uvek. Dosta grešaka, sudije su pustile jaču igru, a podrška sa tribina im je pomogla. Idemo dalje –rekla je Dragana.

Na pitanje o incidentu sa igračicom iz Portorika, Dragana je rekla:

– Ne znam kako se zove devojka, izazvala me je, a nije trebalo. Mislim da me je malo… Da ne kažem, suzdržaću se. Zasluženo smo pobedile.Nije lako da se nosiš s tim, sve smo pogađali u prvom poluvremenu, a na kraju smo bile zajedno i ostvarile važnu pobedu. 

O završnici utakmice, Dragana je dodala:

– Nisam htela da budem ta zbog koje ćemo izgubiti utakmicu. Drago mi je da sam pomogla ekipi u odbrani.Imamo vremena da se pripremimo sa Kinom. Znamo mane i dobre strane, ući ćemo maksimalno i pokušati da ostvarimo pobedu.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter