1
Olimpijske igre Pariz 2024

FOTO: Printscreen/X

HAOS NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Ovako je izgledao nered u kom su učestvovale srpske i portorikanske košarkašice! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.24 u 23:28

Vrlo uzbudljiva četvrta deonica!

Na prvom kolu turnira na Olimpijskim igrama, srpske košarkašice su zabeležile uzbudljivu pobedu protiv reprezentacije Portorika sa rezultatom 58:55.

Iako su naše igračice imale čak 20 poena prednosti tokom meča, utakmica je do kraja postala izuzetno napeta i dramatična.

Međutim, ono što je zasenilo košarkaške veštine bile su turbulencije koje su se dogodile na samom kraju susreta. Nekoliko trenutaka pre završetka meča, tokom jednog duela, Dragana Stanković je završila na tlu, što je izazvalo haos na terenu. Konflikt između Stanković i Mije Holingshed, koja je u tom trenutku bila izuzetno agresivna, dovelo je do velike gužve i nesuglasica među igračicama.

Dragana Stanković je pokušala da se suoči sa Holingshed, ali se situacija ubrzo smirila. Sudije su podelile tehničke greške obe strane, a igra se nastavila. Detalji ovog incidenta su zabeleženi i možete ih videti u priloženom snimku ispod.

4
0
1 Komentara
  1. Smesan naslov oko navodnog haosa mada je ovaj incidenta izazvala nasa kosarkasica jer ovakvih borbenih zahvata i mangupskih poteza vidjamo na svakom mecu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter