1
Domaći fudbal
Cukaricki v Radnicki Nis Serbian Superleague 2024

Cukaricki v Radnicki Nis Serbian Superleague 2024

MALI BROJ GOLOVA, ALI IZNENAĐENJA IMA: Nišlije nadigrale TSC, Spartak ostao neporažen protiv Čuke!

Objavljeno: 28.07.24 u 23:14

Dva domaćina, a nijedan na svom stadionu!

Radnički iz Niša je u neobičnoj ulozi domaćina u Leskovcu, uspeo da zabeleži značajnu pobedu nad ekipom TSC-a iz Bačke Topole rezultatom 1:0.

Početak utakmice bio je nervozan, sa nekoliko promašenih prilika s obe strane. Bosić i Lazetić su imali svoje šanse, ali su ostali neprecizni. Ključni trenutak nastao je u 52. minutu, kada je Andreja Stojanović, nakon lepe akcije s Joom, postigao odlučujući gol sa oko dvadeset metara, prepunivši mrežu protivnika.

TSC je morao da poveća rizik kako bi došao do izjednačenja, što je dovelo do dodatnog pritiska i nervoze među gostujućim igračima. U 85. minutu, Radin je isključen zbog nesportskog ponašanja, kada je udario Spajića, što je dodatno otežalo situaciju za ekipu iz Bačke Topole.

Sudija Trifković je imao naporan posao, podelivši devet žutih i jedan crveni karton tokom utakmice. Na kraju, Radnički je uspeo da se održi i osvoji tri važna boda.

S druge strane, u Senti su se Spartak i Čukarički našli u neizvesnoj borbi koja je završena rezultatom 1:1. Iako je Čukarički otvorio utakmicu golom Tufegdžića, taj gol je poništen zbog ofsajda. Đorđe Jovanović je potom doneo prednost gostima sa lepim pogotkom u 26. minutu nakon duplog pasa sa Docićem.

Uprkos dominaciji Čukaričkog, Spartak je izjednačio u 81. minutu zahvaljujući Mihailu Bogićeviću, koji je pogodio mrežu nakon kornera Todoroskog, postavljajući konačan rezultat na 1:1.

2
1
1 Komentara
  1. Djordje Ivanovic je izvanredan grac, voluim Cara gledati. Njegova fizika impresionira.Vreme je da GA Pfc gratis u svoje remove…

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter