0
Olimpijske igre Pariz 2024
Odbojka na pesku

FOTO: Printscreen/Twitter

SKANDAL U PARIZU: Osuđeni pedofil učestvuje na Olimpijskim igrama! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.24 u 14:58

Za svaku osudu

Početak muške odbojke na pesku po današnjem programu Olimpijskih igara kasnio je, a 15-ak minuta nakon najavljenog vremena, kada su se takmičari konačno pojavili, sa tribina su se začuli glasni zvižduci. Meč između holandskog para Van de Velde – Imers i italijanske kombinacije Ranijeri – Karambula Raurič sudio je Srbin Robert Leko, koji je dobio aplauz publike. Međutim, situacija se drastično promenila kada je na red došao Stiven van de Velde.
FOTO: Printscreen/Instagram

Razlog za negodovanje publike je Van de Veldeova prošlost. On je pre deset godina osuđen za silovanje 12-godišnje devojčice koju je upoznao preko društvene mreže Facebook. Tada 20-godišnji Van de Velde je bio osuđen na četiri godine zatvora, ali je izašao nakon samo jedne godine. Njegova žrtva je pretrpela ogromne traume, što je izazvalo oštre reakcije publike koja nije želela da ga vidi na Olimpijskim igrama.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter