1
Evroliga
Dante Egzum

Dante Exum ABA Liga Finale 5. utakmica, Partizan v Crvena Zvezda, Beograd, Srbija, Jun 22. 2023. PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT

EGZUM O STANJU U PARTIZANU: Bivši igrač crno-belih prokomentarisao to što su gotovo svi igrači napustili Humsku!

Objavljeno: 28.07.24 u 11:32

Egzum se osvrnuo na situaciju u Partizanu nakon ovog leta

Australijski košarkaš Dante Egzum, koji je pre dve sezone igrao za Partizan, komentarisao je velike promene koje su nedavno zadesile klub. Egzum, trenutno igrač Dalas Maveriksa u NBA ligi, veruje da su ove promene bile potrebne i korisne za crno-bele.

Egzum je bio deo uspešne sezone Partizana pre povratka u NBA, ali je tim nakon njegovog odlaska zabeležio slabije rezultate. Ovo je dovelo do velike rekonstrukcije ekipe, koja je rezultirala odlaskom gotovo svih igrača iz prethodne sezone.

Mislim da je to dobro, i svaka ekipa to nekad treba da uradi – izjavio je Egzum za „BasketNews“.

Egzum je otkrio da je u kontaktu s bivšim saigračima iz Partizana:

Pričao sam sa dosta momaka koji su bili tamo. Svi su nekako pokušavali da jure taj osećaj koji je postojao kada smo mi bili tamo.

On veruje da će promene pozitivno uticati na sve uključene strane.

Mislim da je to što su svi otili u drugim pravcima dobra stvar. Neki igrači će imati drugačije uloge u drugim timovima. Mislim da je to dobro za sve – podvukao je Egzum.

KK Partizan je do sada doveo Vanje Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikinu, a nezvanično su se pridružili Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Ajzea Majk, Mario Nakić, Sterling Braun, Isak Bonga, Arijan Lakić i Karlik Džons.

S druge strane, klub su napustili Pi Džej Doužer, Kevin Panter, Zek Ledej, Džejms Naneli, Danilo Anđušić, Džejlin Smit, Uroš Trifunović, Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Mateuš Ponitka i Aleksa Avramović. Sudbina Bruna Kabokla još uvek je neizvesna.

18
5
1 Komentara
  1. I ja mislim da je ova rekonstrukcija dobra stvar. Zato bi voleo da Partizan uradi ovako nešto i sledeće sezone. Napred Partizan – napred Željko!

    6
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter