4
F1
Untitled

FOTO: Screenshot

PARODIJA NEKADA PLANETARNO POPULARNOG SPORTA: Sada se i poklanjaju pobede, a najbrži cirkus sve više liči na cirkus!

Objavljeno: 21.07.24 u 17:52

Dešavalo se ovo i pre, ali sport polako plovi ka potpunoj irelevantnosti.

F1 je delovala dotakla svoje dno kada je pre par godina u Abu Dabiju skandaloznom odlukom da se trka nastavi praktično otela šampionsku titulu Luisu Hamiltonu, pa potom promenila niz pravila da Mercedes i tamnoputi Britanac budu što manje konkurentni u narednom periodu.

To je dovelo do toga da Maks Ferštapen ima niz vrlo verovatno najnebitnijih titula i pobeda u istoriji sporta, a sada je najbrži cirkus ponovo dokazao da polako postaje stvarno samo cirkus, te da su oni skandali nad Senom u korist poklanjanih pobeda u korist Prosta nisu bili slučajnost, te da u ovom „sportu“ postoji određeni establišment koji diktira sve.

Pobednik trke za Veliku nagradu Mađarske Oskar Pjastri praktično je dobio poklon trijumf u našem komšiluku, jer je iz boksa Landu Norisu naređeno da se skloni sa staze.

Vozač Meklarena uošte ne vidi problem u ovome.

-Što duže čekate, naravno da postajete malo nervozni, ali tim je to dobro izveo, to je bila prava stvar, postavio sam se u pravu poziciju na startu.

 

0
2
4 Komentara
  1. Ne vidim da je bilo čime F1 ugrozio Mercedes osim da ga je godinama favorizovao i delimično omogućio većinu pobeda Hamiltonu i Mercedesu. Baš me zanima čime su to Red Bul i Honda favorizovana poslednjih tri godine i šta je to što Vas je motivisalo, da napišete glupost da su Ferštapenove pobede zbog FIE upitne mili kako ste rekli nebitne. . Jedini razlog je što ste verovatnovatreni navijač Mercedesa.

    2
    1
    Odgovori
  2. Ne vidim da je bilo čime F1 ugrozio Mercedes osim da ga je godinama favorizovao i delimično omogućio većinu pobeda Hamiltonu i Mercedesu. Baš me zanima čime su to Red Bul i Honda favorizovana poslednjih tri godine i šta je to što Vas je motivisalo, da napišete glupost da su Ferštapenove pobede zbog FIE upitne. Jedini razlog je što ste vatreni navijač Mercedesa.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter