1
Domaći fudbal
Šerif Endiaje

Crvena zvezda v Jedinstvo Ub Mozzart Super League Season 2024/2025

MOŽE LI ŠERIF DA POSTANE GOL MAŠINA? Postaje jasno zašto Milojević nije hteo da ga pusti da ode!

Objavljeno: 21.07.24 u 11:17

Zvezda bi mogla ozbiljnije da se osloni na njega

Na početku nove sezone Superlige, Crvena zvezda je mogla da se osloni na odličan nastup Šerifa Endiaja, koji je bio ključan u ubedljivoj pobedi nad Jedinstvom iz Uba rezultatom 4:0. Senegalac je postigao dva gola u razmaku od pet minuta (18. i 23. minuta), pokazujući zašto je neophodan za tim trenera Vladana Milojevića.

Endiaje je efektivno iskoristio centaršuteve sa obe strane terena i demonstrirao svoje sposobnosti kao pravi golgeter. Iako nije poznat po driblingu i spektakularnim potezima, njegov posao u napadu Crvene zvezde je jasan i efikasan. Milojević vrednuje Endiaja zbog njegove sposobnosti da pogađa gol i doprinosi timu svojim radom i disciplinom.

Takođe, Endiaje je pokazao i svoju posvećenost odbrani, vraćajući se na svoju polovinu terena kako bi zaustavio kontranapad protivnika. Iako je imao priliku za het-trik u drugom poluvremenu, njegovo kretanje i ubačaji su zaslužili aplauze s tribina.

Iako postoje ponude za Endiaja, trenutno nije u planu da napusti Marakanu, a Milojević se oslanja na njega kao ključnog igrača u svojoj taktičkoj formaciji. Sa ovakvim nastupima, jasno je zašto Zvezda ne želi da se odrekne svog cenjenog napadača.

7
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter