2
Domaći fudbal
Partizan v Radnicki Kragujevac Super League Season 2021/2022

FOTO:Starsport

LALATOVIĆ UDARIO NA VAZURU: „Vazura, Vazurko, Vazurkice, pun si kao brod“

Objavljeno: 20.07.24 u 12:07

Nenad Lalatović prokemntarisao situaciju u Partizanu

Nenad Lalatović je dao detaljan intervju za Mozzart sport, u kojem je obradio brojne interesantne teme.

Između ostalog, govorio je o izazovima s kojima se suočava, a poslao je i poruku Milošu Vazuri, generalnom direktoru Partizana.

– Partizan mora još da se pojača. I dalje im nedostaje stub odbrane kao prošle godine. Mora to Stanoje da dovede. Da sam na Stanojevom mestu, doveo bih Đakovca. On je moj ljubimac.. Veoma ga cenim. Evo moje poruke za Vazuru: Dovedi Stanojeviću Đakovca! Dakle, ovako, da me bolje čuje – Vazura, Vazurko, Vazurkice, pun si kao brod, vadi milion i po evra i dovedi Stanoju Đakovca. Prodali su Baždara za 3,5 miliona evra, neka čoveku dovedu top igrača. I ostaće im još dva. Stanojević ima snagu, najveće je ime u Partizanu. Neka naredi da mu dovedu Đakovca!

23
5
2 Komentara
  1. Kaze uzeli za Bazdara 3.5 daju za ovog 1.5 i osztane im dva. Nista porez, nista menadzer, niusta to sto ne znaju kome pre platu da isplate..kaze ostaje im. Treba da prodaju 20 Bazdara da bi bili na nuli. I to je pitanje da li su ga prodali za 3.5m

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter