5
Fudbal

head coach Dragan Stojkovic Piksi and Dusan Tadic Fudbal-Fudbalski Savez Srbije-Press Konferencija za medije Stara Pazova, 01.06.2022. foto: Starsport.rs ©

PIKSI GOVORIO O POVLAČENJU TADIĆA IZ REPREZENTACIJE: Evo šta je imao da kaže selektor!

Objavljeno: 18.07.24 u 13:05

Svestan je i Piksi koliko Tadić znači našem reprezentativnom fudbalu.

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je veliki potres nakon što je objavljena vest da će reprezentacija igrati bez svog dugogodišnjeg kapitena Dušana Tadića.

Nema sumnje da je Dušan godinama u nazad bio jedan od naših najboljih igrača, ali definitivno da su dešavanja na poslednjem Evropskom prvenstvu znatno uticala na njegovu odluku.

Povodom njegovog ‘penzionisanja’ iz nacionalnog tima, oglasio se i selektor Dragan Stojković Piksi:

Dušan Tadić je veliko ime srpskog fudbala i momak koji je ostavio dubok trag u dresu našeg državnog tima. Pratio sam njegovu karijeru od momenta kada je u Vojvodini najavio ogromne domete i kasnije kada je u Holandiji, Engleskoj i Turskoj pokazao da je izrastao u jednog od najboljih veznih igrača u Evropi. Od trenutka kada sam stupio na dužnost selektora reprezentacije, video sam u njemu lidera i bilo mi je mnogo drago što baš Tadić nosi kapitensku traku i broj 10 na leđima – rekao je Piksi i potom dodao:

Poštujem njegovu odluku i želim mu mnogo sreće u nastavku karijere, kako one igračke, tako i i one kojoj se bude posvetio nakon aktivnog igranja. Moja je velika želja da mu se organizuje oproštajna utakmica i predložiću predsedniku Džajiću i ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije da se u prvom slobodnom terminu iskoristi prilika i da se na jedan dostojan način oprostimo od bivšeg kapitena. Tadić je to apsolutno zaslužio – zaključio je selektor.

25
8
5 Komentara
  1. Ovom razdoru u reprezentaciji najviše su doprineli: Bogdanović, Vidić i neki članovi opozicije pa su se igrači podelili i pojedini namerno sabotirali igru protiv selektora i FSS. Tako je bilo i na SP u Kataru. Šteta što selektor to nije prepoznao. Videlo se kako su se neki naslađivali što smo ispali iz takmičenja uključujući i vodeće ljude u RTS,u

    0
    1
    Odgovori
  2. Dušane nemoj igrati oproštajnu utakmicu, neka igraju Piksi Dzajic i Bjekovic. Kako ih nije sramota da uzimaju toliki novac a nisu ništa uradili.

    1
    0
    Odgovori
  3. KIKSI zar te nije ni malo sramota? Ti si trebao da odeš, da se ugledaš na Sautgejta, da ne uzimaš pare koje ne vrediš. Vidi samo koliko ljudi (90%) te ne žele a takođe i one iz FSS…

    8
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter