8
Fudbal

head coach Dragan Stojkovic Piksi and Dusan Tadic Fudbal-Fudbalski Savez Srbije-Press Konferencija za medije Stara Pazova, 01.06.2022. foto: Starsport.rs ©

POČELO JE: Dušan Tadić se povlači iz nacionalnog tima Srbije!

Objavljeno: 16.07.24 u 21:15

Počinje kraj jedne ere

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je veliki potres nakon što je objavljena vest da će reprezentacija igrati bez svog dugogodišnjeg kapitena Dušana Tadića.

Prema nezvaničnim informacijama koje je preneo Telegraf, Tadić je doneo odluku da se povuče iz nacionalnog tima.

Iako zvanični razlozi još nisu poznati, spekuliše se da je do raskola došlo tokom Evropskog prvenstva. Tadić je javno kritikovao selektora Dragana Stojkovića Piksija zbog odluke da ga ne uvrsti u prvu postavu za ključne mečeve protiv Engleske i Danske.

Ove tenzije kulminirale su Tadićevim povlačenjem iz reprezentacije, ostavljajući navijače i fudbalsku javnost u šoku.

111
13
8 Komentara
  1. Za Reprezentaciju bi bilo najbolje da odu Džajić, Stojković i Tadić, jer nisu svesni da sva trojica, trenutno, negativno utiču na posao kojim se bave. Kapa dole za prošlost, svoj trojici.

    6
    0
    Odgovori
  2. Bolje da Piksi ode i pojaca sa svojim znanjem neku drugu reprezentaciju… Veliko mu hvala pokazao je koliko nema pojma i koliko ne zna… Steta sto gubimo dobre ljude i igrace…

    16
    0
    Odgovori
    • Nadam se da otići svi stariji od 30 god. Mitrovic. Milinkovic -Savic. Treba uzeti samo igrace od 18 do 23 godina i tako podmladiti i napraviti novi tim koji ce biti borben i imati snage da trči na utakmici.

      2
      1
      Odgovori
  3. Svi igrači takve vrste kao Tadic i ne treba da igraju. Voleo sam ga kao igrača bio je za mene najbolji ali sa ovako amaterskim stavim i netreba da igra.Srbija ima mnogo talenata i dobri igrača…

    6
    19
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter