0
Domaći fudbal
FK Železničar Pančevo

PANCEVO, SERBIA - NOVEMBER 11: Lazar Romanic of Zeleznicar celebrates a goal during the Serbian Super liga round 15 match between FK Zeleznicar Pancevo and Crvena zvezda at SC Mladost in Pancevo, Serbia on November 11. (Photo by Andrija Sokovic/Starsport)

HOTSPORT SAZNAJE: Bivši igrač Crvene zvezde i Grk sa stažom u Bundesligi na korak od Železničara iz Pančeva!

Objavljeno: 15.07.24 u 12:42

Prave transfer bombe stižu u najveći grad Južnog Banata

Železničar iz Pančeva blizu je završetka pregovora sa dvojicom iskusnih igrača, Seku Sanogom i Kirijakosom Papadopulosom. Kako saznaje „HotSport“, ova dva fudbalera su veoma blizu potpisivanja ugovora sa pančevačkim klubom.

Trener Marko Savić će dobiti značajna pojačanja u vidu bivšeg igrača Crvene zvezde i nekadašnjeg asa Leverkuzena. Sanogo se već neko vreme pominjao kao potencijalno pojačanje za povratak u Srbiju, dok je dolazak Papadopulosa posebno iznenadio fudbalsku javnost u zemlji.

Sanogo, bivši neizostavni član ekipe Dejana Stankovića, doneće stabilnost i sigurnost u sredini terena Savićevog tima, uprkos svojim godinama. Njegovo iskustvo i kvalitet će biti od velike koristi za Železničar u predstojećoj sezoni.

Očekuje se da će uskoro biti objavljena zvanična potvrda o njihovom dolasku, što će predstavljati značajno pojačanje za tim iz Pančeva.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter