0
Olimpijske igre Pariz 2024
Svetislav Pešić

FOTO: KSS

KONAČNO DOBRE VESTI ZA PEŠIĆA: Povređeni košarkaš Srbije opet na parketu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.24 u 19:14

Pešić je naglasio koliko je on važan za Orlove

Ovako nešto uliva optimizam za košarkašku reprezentaciju Srbije! Nikola Jović, dve nedelje pre početka Olimpijskih igara, trenira punom parom! Posledice povrede su potpuno neprimetne kod srpskog reprezentativca, koji nije otputovao sa ekipom u Abu Dabi, već je ostao u Beogradu kako bi individualno radio na jačanju zgloba.

Prema snimcima koje je objavio Košarkaški savez Srbije, vidi se da mladi as iz Majamija trenira sa maksimalnim intenzitetom. Sve što može da raduje stručni štab na čelu sa selektorom Svetislavom Pešićem.

U međuvremenu, srpska ekipa je danas stigla u Emirate, gde ih očekuju dva kontrolna meča. Prvo će se 16. jula sastati sa selekcijom Australije, a potom dan kasnije protiv SAD-a. Nakon toga, vraćaju se u Beograd, gde će 21. jula odigrati meč sa Japanom, što će biti poslednji test pred odlazak u Francusku.

Kako stvari stoje, šanse da se Jović nađe u avionu za Pariz sve su veće, iako je u jednom trenutku situacija izgledala beznadežno.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter