3
Evroliga
Bruno Kaboklo

Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade reacts during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

GLAVOBOLJA ZA PARTIZAN: Evroligaš se ozbiljno namerio da crno-belima preotme Kabokla!

Objavljeno: 13.07.24 u 19:56

Kaboklo će gotovo sigurno napustiti Humsku

Reprezentativac Brazila, Bruno Kaboklo, nalazi se na meti Barselone ovog prelaznog roka, saznaje dobro obavešteni brazilski novinar Dijegao. Iako je nakon kontroverznog odlaska iz Partizana kažnjen od strane kluba, Kaboklo je ostao deo crno-belih, ali je sve izvesnije da će sledeće sezone nastupati za drugi tim.

Barselona je navodno izrazila veliku želju da dovede nekadašnjeg NBA igrača u „Blaugranu“. Ukoliko do dogovora ne dođe, kao alternativu razmatraju Hrvata Luku Šamanića iz Jute, čiji nedostatak minuta u NBA ligi čini transfer izvodljivim.

Prema rečima insajdera, Kaboklo je preferiran zbog svojih impresivnih defanzivnih sposobnosti, što je primarni faktor za Katalonce.

Ovog leta, Kabokla su takođe želeli neki timovi poput Makabija, ali su pregovori bili neuspešni. Sada je Barselona u prilici da angažuje jednog od najtraženijih brazilskih igrača, čime bi rešila svoje potrebe pred početak nove sezone.

Pored klupskih angažmana, Kaboklo je sa reprezentacijom Brazila osigurao učešće na Olimpijskim igrama u Parizu, što predstavlja još jedan uspeh u njegovoj karijeri.

0
5
3 Komentara
  1. KKP treba da pusti Kabokla, ali tek kada plati izrečenu kaznu od 5 mesecnih primanja za stetu nanetu klubu. Takodje, za odlazak iz Partizana KKP ima pravo na obestecenje..Kada je dolazio Kaboklo je placen 350 000 evra.. Boravkom u KKP uspeo je da unapredi igru, tako da njegovo obestecenje ne sme biti manje od 600 000 evra.

    1
    1
    Odgovori
  2. Ni slucajno ga pustiti,pogotovo za dzaba! Ako bas hoce po svaku cenu ,ta svaka cena je 1M evra! Napustio je klub na bizaran i bezobrazan nacin kad nije smeo i osakatio ga. Ako ostane ,morace platiti zestoku kaznu. SIgurno kod ozbiljnih klubova e bi bolje prosao. Partizan da ostane cvrst u nameri da ga zadrzi,pa neka varalica odluci!

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter