0
Košarka

from left Ognjen Jaramaz Vladimir Lucic Vanja Marinkovic Nikola Kalinic Nikola Jokic Dejan Davidovac Serbia v Greece - FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ODLIČNE VESTI ZA SVE NAS: Evo na kom kanalu ćemo gledati meč Srbije sa Amerikom!

Objavljeno: 11.07.24 u 16:49

Naši košarkaški protiv jedne od najmoćnijih ekipa SAD-a ikada

Sjajne vesti stižu pred prijateljsku utakmicu između košarkaških reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, jer je obezbeđen televizijski prenos. Srpski košarkaši će deo svojih priprema za Olimpijske igre odraditi u Abu Dabiju, gde ih očekuju nekoliko izuzetno jakih provera, uključujući i susret sa selekcijom SAD.

 

Ova utakmica će biti sjajna prilika da Orlovi odmere snage sa prvim favoritom Olimpijskih igara u Parizu, s kojim će se sresti i u grupnoj fazi takmičenja na najvećoj sportskoj smotri. Prijateljski susret između Srbije i Amerike odigraće se 17. jula u okviru prijateljskog turnira na kojem će učestvovati i Australija.

Dobre vesti su da će RTS obezbediti televizijski prenos, što znači da će ljubitelji košarke moći da prate naše košarkaše na nacionalnoj televiziji, za razliku od utakmice sa Francuskom.

Turnir u Abu Dabiju će otvoriti utakmica između SAD i Australije, zakazana za 15. jul. Dan kasnije, Srbija će odmeriti snage sa Australijom, a potom 17. jula sledi duel sa Amerikom. Navijači s nestrpljenjem očekuju ove uzbudljive mečeve i priliku da vide svoju reprezentaciju u akciji.

23
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter