1
Košarka
Svetislav Pešić

Svetislav Pesic Kari KSS konferencija za medije 10.7.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT)

NEMA OBEZBEĐENOG PRENOSA UTAKMICE SRBIJE: Postoji samo jedna opcija!

Objavljeno: 11.07.24 u 16:11

Nažalost mali broj ljudi u Srbiji će moći da prati utakmicu

Košarkaška reprezentacija Srbije odigraće svoju prvu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za Olimpijske igre protiv reprezentacije Francuske. Srpski košarkaši su već stigli u Lion, gde će se ova uzbudljiva utakmica odigrati, a tom prilikom će biti održana i ceremonija povlačenja dresa legende francuske košarke, Tonija Parkera, sa brojem devet.

Međutim, ljubitelji košarke u Srbiji suočavaju se s problemom jer trenutno nema obezbeđenog televizijskog prenosa. Jedini način da se prati ovaj spektakl je preko NBA platforme, što uključuje aplikaciju NBA lige, sajt NBA.com, kao i YouTube kanal NBA. Utakmica je zakazana za 21 čas.

Selektor Srbije, Svetislav Pešić, poveo je u Francusku 14 igrača, među kojima su: Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić, Vasilije Micić, Marko Gudurić, Nikola Milutinov, Ognjen Dobrić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Aleksej Pokuševski, Vanja Marinković, Filip Petrušev, Dušan Ristić, Uroš Plavšić i Aleksa Radanov.

Nakon utakmice u Lionu, reprezentacija Srbije će otputovati za Abu Dabi, gde ih 16. i 17. jula očekuju još dve jake provere protiv Australije i SAD. Potom se vraćaju u Beograd, gde će 21. jula odmeriti snage sa Japanom u Areni. U planu je i još jedan kontrolni susret pre nego što ekipa otputuje za Lil 24. jula.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter