1
Evrokupovi

Fudbal Super League Season 2019-2020 Cukaricki v Vojvodina referee sudija Milos Milanovic (L) and Head coach Nenad Lalatovic Beograd, 18.10.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NAŠE SUDIJE SE SVE VIŠE POŠTUJU: Četvorica naših sudija dobili utakmice u evro-kvalifikacijama!

Objavljeno: 10.07.24 u 20:06

UEFA im ukazala poverenje

Evropska kuća fudbala (UEFA) donela je odluku da delegira četvoricu srpskih sudija za predstojeće utakmice evro-kvalifikacija za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija tokom naredne dve sedmice.

Liga šampiona:

Miloš Milanović će pravdu deliti na utakmici između moldavskog Petrokuba i kazahstanskog Ordabasija u revanšu prvog kola kvalifikacija. Utakmica će se odigrati u Kišinjevu, u sredu, 17. jula od 19.00 časova. Milanoviću će pomagati Milan Pašajlić i Novak Novaković, dok će četvrti sudija biti Milan Ilić.

Fudbal Super League Season 2020-2021
Crvena Zvezda v Indjija
referee sudija Milos Milanovic
Beograd, 08.11.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Liga Evrope:

Nenad Minaković će suditi zanimljiv meč između Trabzona i pobednika meča prvog kola između Ružomberoka iz Slovačke i Tobola iz Kazahstana. Ovaj revanš duel igraće se u Turskoj, 1. avgusta od 19.30 časova. Minakoviću će pomagati Nikola Borović i Boško Božović, dok je četvrti sudija Milan Mitić.

referee sudija Nenad Minakovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Kolubara
Beograd, 18.12.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Liga konferencija:

Pavle Ilić će biti na centru utakmice između jermenskog Urartua i estonskog Kaleva u Jerevanu. Uzvratni meč prvog kola kvalifikacija igraće se 18. jula od 17.00 časova, a Iliću će asistirati Nikola Đorović i Jovan Grujić, dok je četvrti sudija Milan Stefanović.

referee sudija Pavle Ilic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Danilo Nikolić će deliti pravdu na utakmici između estonskog Paidea i velške ekipe Bala u Parnuu u Estoniji. Revanš meč igraće se u četvrtak, 18. jula od 18.30 časova. Nikoliću će pomagati Milan Šutulović i Svetozar Živin, dok je četvrti sudija Nikola Radaković.

referee sudija Danilo Nikolic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between FK IMT and FK Novi Pazar at stadium FK Vozdovac on May 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)
2
2
1 Komentara
  1. Ko god je sudio u prosloj sezoni u korist CZ,ili protiv Partizana, taj je napredovao.. Mislim na Pavla Ilica, Danila Nikolica i Milana Milanovica.. Ciganluk u sudijskoj organizaciji, okrečen terzicevskom implementacijom crnogorske mafije, napravio je cirkus od srpske lige.. Da li je i koliko u nove sudije uvezano i prijateljstvo Čeferina i Kokeze, pokazaće vreme.. Ne zaboravimo da sve negativno u istoriji ljudskog roda korene ima u Evropi.. Mislim na ropstvo, kolonijalizam, fasizam, korupciju, genocid, kriminal,i dr.. a sadasnja EU liceci na zadnje dane SFRJ vec davno je potonula u bezzakonje.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter