0
Evroliga
KK Partizan

Mateusz Ponitka Zach LeDay Alen Smailagic Bruno Caboclo Tristan Vukcevic Aleksa Avramovic Partizan - Split, Aba Liga 5.2.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PREPREKE VIŠE NE POSTOJE: Partizan će biti naredna destinacija za aktuelnog prvaka sveta!

Objavljeno: 10.07.24 u 11:54

Partizan će uskoro morati da ozvaniči novo pojačanje

Košarkaški klub Bajern Minhen se zvanično oprostio od Ajzaka Bonge, a mediji su izvestili da je njegova naredna destinacija Beograd, tačnije Partizan.

Bonga je napustio Bajern nakon dve godine. Tokom svog boravka u minhenskom timu, nemački reprezentativac je osvojio titulu u Bundesligi ove sezone, kao i nacionalni kup dva puta, 2023. i 2024. godine.

U tekućoj sezoni, Bonga je prosečno beležio 8,4 poena, 4,7 skokova po utakmici, uz odličan procenat šuta za tri poena od 45%.

Tokom svog dvogodišnjeg angažmana u Evroligi sa Bajernom, Bonga je odigrao 61 utakmicu sa prosečnim učinkom od 6,1 poena i četiri skoka.

Želim da se zahvalim Bajernu na svemu. Osećao sam se veoma ugodno i jako sam se zabavio. Sada imam novi izazov, ali definitivno ostaćemo u kontaktu. Uvek napred! – rekao je Bonga.

Izuzev Bajerna, Bonga je igrao za Frankfurt Skajlajnerse, Los Anđeles Lejkerse, Vašington Vizardse i Toronto Reptorse, kao i za nekoliko razvojnih timova u Dži ligi.

36
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter