0
ATP

FOTO: Printscreen/X/Wimbledon

NOVAK SE OBRATIO „HEJTERIMA“: Evo šta je najtrofejniji teniser ikada rekao onima koji ga ne poštuju! (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.24 u 22:50

Što ga više mrze, to je jači!

Novak Đoković dao je izjavu nakon što je ostvario pobedu i plasirao se u četvrtfinale Vimbldona. Đoković je uspešno savladao Holgera Runea u tri seta, rezultatom 6:3, 6:4, 6:2. Iako je u jednom trenutku morao napustiti teren, problemi koje je imao brzo su nestali po njegovom povratku.

Đoković je nakon meča izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatom, ističući:

Veoma sam zadovoljan. Rune nije bio blizu svoje najbolje igre. Mislim da sam dobro odigrao ključne momente. Srećan sam što sam prošao dalje u tri seta.

Na pitanje o publici, Đoković je kratko odgovorio:

Hvala svim poštovaocima koji su večeras bili ovde. Onima koji me ne poštuju, želim im ‘Lakuuuuuuuu noć’.

Tokom meča su se čuli i zvižduci, ali Đoković je izjavio da se fokusira na podršku poštovaoca koji su došli da uživaju u meču.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)


Govoreći o narednom protivniku, Đoković je rekao:

Igrao sam sa De Minorom nekoliko puta na različitim podlogama. Mislim da će ovo biti naš prvi susret na travi. Biće to izazov jer je on jedan od najbržih igrača na Turu. Moram biti spreman za dosta trčanja, ali volim takve izazove.

Đoković je takođe istakao da se dobro oseća na terenu i da će nastaviti sa svojim timom da analizira i priprema za naredne mečeve.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter