0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

EVO GA I SNIMAK VELIKOG SKANDALA: Hrvatski košarkaši izazvali nered u klubu! (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.24 u 22:11

Užas!

Noćni provod u Atini pretvorio se u haos u ranim jutarnjim satima kada su košarkaši Hrvatske, Dario Šarić i Ivica Zubac, postali uključeni u nasilni sukob.

Incident se dogodio neposredno nakon njihovog učešća na kvalifikacionoj utakmici za Olimpijske igre, u kojoj su poraženi od Grčke.

TMZ Sports je ekskluzivno objavio video snimak koji prikazuje Zubca u središtu sukoba, dok se Šarić pokušava umešati da bi mu pomogao.

Ubrzo nakon što je počeo, sukob je eskalirao, sa čovekom koji je oborio Šarića na pod. Situacija je brzo kontrolisana od strane klupskog obezbeđenja koje je intervenisalo i uspelo da razdvoji uključene strane.

Do trenutka incidenta, uzrok sukoba nije bio jasan, a svedoci tvrde da je sve eskaliralo vrlo brzo. Obojica igrača su na kraju sprovedena prema izlazu uz snažno obezbeđenje, dok je Šariću pružena pomoć nakon što je kratko ležao na podu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sportske novosti sa lica mesta – Zvižduk (@sportskizvizduk)

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter