5
Evroliga
KK Partizan

from left Ioannis Papapetrou James Nunnally Djordjije Jovanovic Balsa Koprivica Uros Trifunovic Tristan Vukcevic Kevin Punter Danilo Andjusic KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI, SPREMITE SE! Dejvis nije jedini, Partizan potpisuje još dvojicu kapitalaca!

Objavljeno: 08.07.24 u 18:43

Partizan je potpuno reformisao tim u odnosu na sezonu za nama

Brendon Dejvis, jedan od istaknutih evropskih centara, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom, čime je konačno stavio paraf na dogovor koji je prethodno usaglašen sa Tajrikom Džonsom i Strelingom Braunom.

Dejvisov dolazak, zajedno sa transferima Tajrika Džonsa iz Efesa i Strelinga Brauna iz Albe, uskoro će biti zvanično potvrđen nakon formalizacije pravnih detalja. Ugovori su planirani na dve godine, uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

Ovaj potez je deo veće rekonstrukcije tima Partizana, koji je već potvrdio dolazak Vanje Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikine. Pored Dejvisa, Brauna i Džonsa, Balša Koprivica ostaje sigurni deo tima za narednu sezonu.

Ostaje da se vidi ko će se pridružiti ovom sastavu u narednim nedeljama, dok Partizan aktivno radi na kompletniranju tima za predstojeće izazove.

286
19
5 Komentara
  1. Ovo vise nije crno beli već crni tim. Ovi ne mogu da igraju kls a i ne treba, sekta crna i opet ce da bude uvanje. Napred Ostoja i Rumeni

    2
    11
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter