0
Fudbal
Kristijano Ronaldo

FOTO: Twitter/@selecaoportugal

RONALDO ŠOKIRAO SVET: Penzija za njega nije opcija, a sve zbog ambicioznog plana!

Objavljeno: 08.07.24 u 16:34

Ronaldo pokazuje da su godine samo broj u njegovom slučaju

Malo ko ostaje ravnodušan prema njemu. Ljudi ga ili obožavaju ili ne podnose. Ipak, ne može se poreći – Kristijano Ronaldo je izuzetan fudbaler. Bez sumnje, jedan je od najvećih svih vremena.

Sa 39 godina, njegovo telo ga i dalje služi, ne pokazuje znake starenja. Barem ne u kontekstu fudbala. Snažan je, brz, iako ne kao nekad, i dalje ima izvanredan skok. Nije uspeo da postigne gol na Evropskom prvenstvu i tako postane najstariji strelac u istoriji tog takmičenja, ali nije isključeno da će i dalje nositi dres reprezentacije Portugala.

Jedno je sigurno – Kristijano Ronaldo ne razmišlja o povlačenju iz fudbala. Bez obzira na ogromno bogatstvo, još uvek želi da igra. Nakon 1231 utakmice i 895 golova, ne planira da stane. Ima ambiciozan plan.

Prema bivšem rumunskom napadaču Adrijanu Mutuu, Kristijano Ronaldo planira da zaigra u prvom timu Al Nasra zajedno sa svojim sinom Kristijanom Ronaldom Juniorom! Njegov sin trenira u omladinskoj školi ovog kluba, a Ronaldo se nada da će ostvariti svoju želju za dve godine. Tada će njegov sin napuniti 16 godina i steći pravo da igra za seniorski tim.

To je njegova prava motivacija, želi da odigra utakmicu sa sinom, zato ne odustaje. Da je u nekom drugom klubu, recimo Real Madridu, to bi bilo mnogo teže, ali u Al Nasru je to moguće. Nije nemoguće da zaigraju zajedno – izjavio je Mutu.

11
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter