0
Fudbal
Luka Adžić

Luka Adzic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between TSC Backa Topola and Cukaricki at stadium TSC Atena on April 06, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VREME JE ZA EGZOTIČNU DESTINACIJU: Luka Adžić će karijeru nastaviti na krajnjem jugoistoku Azije! (FOTO)

Objavljeno: 08.07.24 u 15:41

Adžić se odlučio za egoztičnu destinaciju

Luka Adžić će svoju fudbalsku karijeru nastaviti na Tajlandu. Nakon rastanka sa Čukaričkim, bivši igrač Crvene zvezde potpisao je dvogodišnji ugovor sa Bangkok Junajtedom.

Adžić je proveo dve godine u Čukaričkom, postigavši 12 golova u 65 utakmica, što mu je donelo unosnu ponudu iz Tajlanda. Pridružio se Bangkok Junajtedu kao slobodan igrač.

Novi Adžićev klub ima šampionske ambicije, pošto je u poslednje dve sezone završio na drugom mestu. Tajlandsko prvenstvo počinje u avgustu, zajedno sa kvalifikacijama za Azijsku Ligu šampiona.

Prošle sezone, Bangkok Junajted je stigao do osmine finala elitnog azijskog takmičenja, gde su posle produžetaka poraženi od japanske Jokohame.

Za Adžića, ovo predstavlja zanimljiv izazov i priliku da ostvari kontinuitet u tajlandskom fudbalu, nakon što je Čukarički napustio sa većim očekivanjima i povremenim bljeskovima, poput golova iz kornera.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vukadinovic Dejan (@dejanvukadinovic80)

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter