1
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDI PROPAO POSAO ILI IPAK NE? Višemilionska ponuda šampiona Srbije je odbijena!

Objavljeno: 08.07.24 u 14:11

Zvezda će morati da potraži pojačanje na drugom mestu

Crvena zvezda u potrazi za jednim od najvrednijih pojačanja u istoriji kluba, a reč je o mladom i talentovanom crnogorskom reprezentativcu Viktoru Đukanoviću.

On mogao bi do kraja leta da postane deo tima Zvezde, pod uslovom da crveno-beli poboljšaju svoju početnu ponudu upućenu Zlatanu Ibrahimoviću i Hamarbiju!

Prema izveštajima švedskih medija, Zvezda je spremna da izdvoji između 3.000.000 i 3.450.000 evra za Đukanovića, ali… Ta suma trenutno nije dovoljna da Hamarbi pusti ovog mladog fudbalera, koji je među najtalentovanijima u Skandinaviji.

Portal „Fotboll Sthlms“ izveštava da je prvobitna ponuda Crvene zvezde već odbijena! Prema njihovim informacijama, Hamarbi ne namerava da proda mladog fudbalera za navedeni iznos, ali pregovori nisu u potpunosti završeni. Švedski klub je spreman da sačeka novu, značajno višu ponudu Crvene zvezde pre nego što donese konačnu odluku o budućnosti crnogorskog krilnog napadača.

Viktor Đukanović, rođen u Nikšiću, počeo je svoju karijeru u Sutjesci pre nego što je prešao u Podgoricu i obukao dres Budućnosti. Nakon 84 utakmice, 19 golova i sedam asistencija za Budućnost, prodat je Hamarbiju za milion evra. Transfer je realizovan u januaru 2023. godine, a za godinu i po dana u švedskom timu Viktor je odigrao 46 mečeva i postigao 15 golova.

3
10
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter