1
Domaći fudbal
Aleksandar Stanojević

head coach Aleksandar Stanojevic during start of preparation for the new season pocetak priprema za novu sezonu Mozzart Super Liga 2024/2025 at stadium FK Teleoptik on June 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STANOJEVIĆ LJUT NAKON UBEDLJIVOG PORAZA: ‘Neki igrači nisu pokazali svoj talenat!’

Objavljeno: 08.07.24 u 12:41

Prvi meč u Rusiji je prošao dobro, ali duel sa CSKA razotkrio je sve nedostatke tima iz Humske.

Partizan je juče poražen od moskovskog CSKA sa 3:0, a nakon utakmice trener ‘crno-belih’, Aleksadndar Stanojević rekao je:

Prvo poluvreme je način na koji želimo da igramo. Kontrolisali smo loptu, nismo bili dovoljno opasni, ali generalno smo imali dobre situacije. U drugom poluvremenu smo bili loši u svim detaljima, u napadu, odbrani, nismo igrali kako smo želeli. Rezultat i onako kako smo igrali nije dovoljno za Partizan. Nisam zadovoljan drugim poluvremenu, neki igrači nisu pokazali svoj talenat. Ovo je naš program i fokus – rekao je Stanojević nakon poraza od bratskog CSKA.

Partizan sezonu u Superligi startuje duelom sa Napretkom.

 

0
1
1 Komentara
  1. E, moj Stanoje, jesi maher za nasu ligu ali ovoga puta ce ti biti najteza sezona u Partizanu i samo se pitam, sta te natera da se vratis i kako mislis da bilo sta pozitivnije promenis u timu. Zvezda nam pokupi ono malo talenata iz Zumenele, nemas klince koji kucaju na vrata prvog tima sto se ne pamti u istoriji Partizana, nagomilali su skart strance u ekipi a o domacim pojacanjima mozes samo da sanjas jer i ono malo sto ih ima Srbija vec je pokupila komsinica ili je otislo preko jer im Partizan neja ni malo privlacan. Zasto da se blamiras i budes deo ove pogubne politike koju vodi izdajnicka uprava da se FKP dovede u slicnu situaciju poput vaterpolo kluba !?

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter