4
Evroliga

FOTO: Youtube/Screenshot

DA LI JE SVE SPREMNO ZA NOVU ‘BOMBU’!? Igrač sa preko 400 NBA utakmica se dovodi u vezu sa Partizanom! (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.24 u 12:21

Kvalitet nikada nije bio upitan, ali povrede su te koje su ga uskratile za bolju karijeru.

Mišljenje i informacije koje dolaze od raznih insajdera govore da bi u Partizan do početka sezone trebao da pristigne još jedan plejmejker.

Na teren se nakon duže povrede vratio brazilski plejmejker Raul Neto, koji je pre godinu dana bio velika želja ‘crno-belih’. Tada ga je povreda zaustavila da ozbiljnije uđe u priču za Partizanov dres, ali čini se da je sada sve kako treba.

Nekadašnji 47. pik na draftu, ima osam godina iskustva igranja u NBA ligi i preko 400 utakmica.

37
4
4 Komentara
  1. Zeljko najbolje zna zasto ga zeli mada je dovoljno videti ovaj snimak i zakljuciti da mu treba klasican pit bul na terenu koji moze da trci ceo mec bez pauze i da ima zagarantovano desetak ukradenih lopti. Nista ne treba da znaci sto ima osmogodisnji staz i 400 meceva u NBA jer su nam Kaminski i Dozer najsveziji primeri da je evrobasket nekako zahtevniji u mnogim segmentima ovog spektakularnog sporta. Zeljko hoce ratnike na terenu, hoce one koji mogu da sto bolje i bez pogovora odgovore na njegovu zamisao i filozofiju kasarkaske igre a koju ima u malom prstu, ne treba mu Avramovic koji ni posle toliko vremena ne moze da ukapira razliku izmedju napada br.2 i br.4 ili supertalenat Tristan Vukcevic koji ne zna da igra odbranu a umislja da je bolji od svih.

    7
    1
    Odgovori
  2. Kako je sve uredu kada je opet povređen i nije mogao da igra poslednju utakmicu za Brazil u ovim kvalifikacijama za OI.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter