0
Fudbal

Aleksandar Mitrovic tokom povratka reprezenytacije Srbije u fudbalu sa EURO Germany 2024 at aeroport Nikola Tesla on June 26, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

SPREMA SE SPEKTAKL U SMEDEREVU: Dolazi Aleksandar Mitrović i otvara teren u rodnom gradu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.07.24 u 12:50

Mitrović je pozvao svoje sugrađane da dođu i prisustvuju ovom značajnom događaju

Najbolji strelac naše reprezentacije, Aleksandar Mitrović, izvešće početni udarac u ponedeljak, 8. jula u 20 časova, u okviru akcije Fondacije Mozzart „Fudbal je više od igre“. Ovaj događaj označava otvaranje mini-pič terena kraj Dunava, posvećenog najboljem strelcu naše reprezentacije.

U Mitrovićevom rodnom gradu Smederevu sprema se pravi spektakl, jer Fondacija Mozzart otvara moderni mini-pič teren, što je izazvalo veliku euforiju na društvenim mrežama. Mitrović je pozvao svoje sugrađane da dođu i prisustvuju ovom značajnom događaju, koji će se održati na igralištu sa najsavremenijom travom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fondacija Mozzart (@mozzartfondacija)

Akcija „Fudbal je više od igre“ ima za cilj da promoviše sport i zdrav način života, a otvaranje terena u Smederevu je samo jedan od mnogih koraka ka ostvarivanju tog cilja. Pridružite se Mitroviću i ostalim ljubiteljima fudbala u ponedeljak, 8. jula, i budite deo ove inspirativne sportske priče.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter