8
Košarka

Nebojsa Covic Partizan - Crvena Zvezda, KLS Liga finale, superliga 5.6.2024. (credit image & photo: Srdjan Stevanovic/ STARSPORT)

ČOVIĆ NE BI DA SE ZALEĆE SA AMBICIJAMA U EVROLIGI: Evo šta je rekao prvi čovek Zvezde o učešću u eliti naredne sezone!

Objavljeno: 06.07.24 u 22:13

„Ispade da Zvezda sa tri trofeja nije ništa uradila, a uradili su oni što nisu osvojili nijedan.“

Nebojša Čović nedavno je gostovao u Jutarnjem programu TV Pink, gde se pred kraj razgovora dotakao i aktuelnosti u KK Crvena zvezda.

Crveno-beli su odradili veliki posao kada je dovođenje pojačanja u pitanju, ali po svemu sudeći još uvek nije kraj uzbuđenjima.

Pa, radimo pomalo… Doveli smo Mekentajera, najboljeg asistenta Evrolige u prošloj sezoni. Mislim da je dobar tim koji se sklapa. Janis, trener Zvezde to pedantno i fino radi, a mi to pratimo. Dosta igrača je ostalo iz prošle sezone. Plavšić je došao kod nas, došao je i Kenan, sad Mekintajer, pa ovaj iz Efesa (Daum) isto. Biće još možda jedno do dva pojačanja, videćemo – otkrio je Čović.

Voditelj ga je zatim upitao da li to znači i veće ambicije Crvene zvezde u Evroligi sledeće sezone.

Da ne napravimo opet grešku kao prošle godine. Jer, ispade da Zvezda sa tri trofeja nije ništa uradila, a uradili su oni što nisu osvojili nijedan. Tako da se ja ne okrenem 360 stepeni, nego 720 stepeni, ali u smeru kazaljke na satu. A neki se okreću u kontra smeru kazaljke na satu – rekao je Čović.

A na pitanje o večitom rivalu, ovako je odgovorio.

Nije to rivalitet, to je nešto što je jako ružno i nekorektno, ali nema veze, navikli smo i na to. Pazite, nije važno šta viču, nego ko viče. A kad vidite ko viče, onda više ne možete ni da povraćate – zaključio je Čović.

 

45
17
8 Komentara
  1. Svi dosadašnji komentari su od strane navijača Partizana. Očigledno je da je Čović uzrokovao duboke frustracije kod njih.

    9
    6
    Odgovori
  2. Šta znači „prvi čovek“ Zvezde? Može biti da je predsednik kluba, gazda kluba ili nešto treće. Svi drugi imaju predsednike, sportske direktore, gazde… samo Zvezda ima prvog čoveka. A možda ne smete da kažete šta je on u Zvezdi pa ga krstite kao „prvi čovek“.

    2
    10
    Odgovori
  3. Onog trenutka kada Drčelić bude zamenio Čovića u CZ, i kada bude raskrinkavao sve nezakonitosti, Čović ce se sa FMP-om ponuditi Partizanu… Mladji je od mene nepunu deceniju, a tokom karijere(njegove) bio sam u prilici da pratim njegov politički zivot. Što reče Vučić BAGRA.

    4
    7
    Odgovori
    • Koliko vidim ti samo to i radiš. Pratiš Čovića i Crvenu Zvezdu. Nije ti to dobro za zdravlje. Ubiće te prevelika količina otrova koji držiš u sebi, i koji prosipaš na ovakvim mestima.

      9
      3
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter