11
Evroliga
Nikola Milutinov

Nikola Milutinov, #33 of Olympiacos Piraeus reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan at Peace And Friendship Stadium on October 19, 2023 in Athens, Greece. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

BOMBA U HUMSKOJ: Partizan na korak od Milutinova, ali jedna stvar koči ceo posao!

Objavljeno: 06.07.24 u 08:29

Partizan želi da vrati svog bivšeg igrača

Srpski košarkaš Nikola Milutinov mogao bi da bude značajno pojačanje za Partizan, ali postoji mnogo prepreka koje treba prevazići da bi se njegov povratak u Humsku realizovao.

U subotu uveče, mediji su počeli da izveštavaju: „Partizan želi Nikolu Milutinova“Željko Obradović zaista želi Milutinova u svom timu sledeće sezone, jer bi on bio ključno pojačanje u reketu. Međutim, ostvarenje ovog transfera zavisi od nekoliko faktora, uključujući odluke Olimpijakosa i još jednog važnog igrača.

Saša Vezenkov igra ključnu ulogu u ovoj priči. Bugarski reprezentativac je tražen u pola Evrolige, a situacija sa njegovim potencijalnim transferom u Toronto još uvek nije rešena. Dok neki izvori tvrde da trener Darko Rajaković želi Vezenkova u Raptorsima, drugi kažu da se Vezenkov već odlučio za povratak u Evropu, gde je dobio ponude od Panatinaikosa.

Ipak, čini se da je odlučio da se vrati u Olimpijakos, gde je postao MVP Evrolige pre odlaska u NBA. Ako se potvrdi da se Vezenkov vraća u Olimpijakos pod vođstvom Jorgosa Barcokasa, postoji mogućnost da Milutinov raskine ugovor, koji mu važi za narednu sezonu.

Milutinov je prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom, vredan 1,7 miliona evra po sezoni. Sada je na Olimpijakosu da odluči šta žele da rade. Ako Milutinov postane slobodan igrač, Partizan će biti ozbiljan kandidat za dovođenje jednog od najboljih centara Evrope, uz Edija Tavaresa i Matijasa Lesora.

U prethodnoj sezoni Evrolige, Milutinov je odigrao 27 utakmica, beležeći prosečno 7,8 poena i 5,6 skokova po meču.

Još jedno ime važno za ovu priču je Filip Petrušev. Nedavno smo izveštavali da se Željko Drčelić, predsednik Upravnog odbora Crvene zvezde, sastao sa Petruševim. Crveno-beli žele da vrate Petruševa, ali on takođe ima važeći ugovor sa Olimpijakosom za narednu sezonu. Bilo bi iznenađenje da grčki klub pusti oba igrača.

Predstojeći dani će pokazati da li večiti rivali dobijaju ozbiljna pojačanja u reketu. Sada je na potezu Olimpijakos.

42
11
11 Komentara
  1. Vidje stoke franjevace nedavno zvizdali psovali sve na kamaru milutinivu a sad hoce da igra za nji lud je ako dodje jis niko nije disao kid njih

    0
    1
    Odgovori
  2. Jasam navija partizana da partizan ima prihode za godinu dana od drzave koliko dobija koliko ima zvezda partizan bih uzeo evro ligu sto posto opet partizan dovodi jeftine igrace i slabijeg kvaliteta tise vidi koga dovodu

    2
    5
    Odgovori
  3. Alo ljigavi pisatelji da ne kažem novinarčići dokle će te nas je ati sa tim vasim bombama ne pismena bando huligana.
    Bomba, Bomba Bomba a ono naj običniji košarkašić kojih na ovim prostorima ima u izobilju. Dokle će te nam dovoditi te bombe od običnih prosečnih bombi. Fujjjjj ljigavi ste

    3
    0
    Odgovori
  4. Partizan je na korak, a u stvari u pitanju su šest koraka. Bombastičan naslov bez ikakvog pokrića. Autor teksta je pokazao svoje poznavanje košarke, kada je Vezenkova proglasio peticom koja bi mogla da zameni Milutinova.

    10
    0
    Odgovori
  5. Milutinov ima godišnju platu od 1,9 miliona. Vezenkov je klasična četvorka i njegov dolazak može jedino da olakša prelazak Petruševa, ali ne i Milutinova. Barcokas neće ponoviti grešku kao sa Slukasom i pustiti jednog od svojih najboljih igrača.

    11
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter