0
Evroliga
KK Crvena zvezda - KK Partizan

FOTO: Starsport

VEČITI HOĆE NAJKORISNIJEG IGRAČA EVROLIGE: Zvezda i Partizan će imati ozbiljnu konkurenciju za njegov potpis!

Objavljeno: 26.06.24 u 19:28

Zvezda i Partizan hoće ozbiljno ime u svom timu

Bugarski košarkaš Saša Vezenkov mogao bi se tokom leta vratiti u Evroligu, iako preferira da ostane u NBA. Diskusije o njegovoj budućnosti postaju sve intenzivnije, a mogućnost povratka u Evropu sve realnija.

Vezenkov, bivši MVP Evrolige u dresu Olimpijakosa, privukao je pažnju mnogih klubova nakon impresivne sezone.

Crvena zvezda i Partizan su samo neki od klubova koji žele da ga potpišu za narednu sezonu, ali će imati opasnu konkurenciju.

Ako odluči da napusti NBA, povratak u Pirej bi mu mogao biti prioritet, ali Panatinaikos, sa svojom finansijskom moći, takođe želi da ga dovede.

Ergin Ataman, trener Panatinaikosa, komentarisao je mogućnost angažmana Vezenkova na nedavnom susretu s novinarima:

Hajde da postavimo stvari ovako. Svi u Evropi znaju koliko je Vezenkov sjajan igrač. Ako bi odlučio da se vrati u Evroligu danas, dobio bi ponude svih 18 timova – jasan je bio Ataman, a zatim je nastavio:

Nismo poslali zvaničnu ponudu, ali postoje razgovori. Svi pričaju sa svima. Mislim da je to vrlo prirodno. Kao što sam rekao, Vezenkov je verovatno od strane svog agenta ponuđen mnogim velikim klubovima u Evropi. Važna stvar ovde je igračeva odluka.

Ostaje da se vidi koju će odluku Vezenkov doneti u narednim nedeljama i da li će se ponovo pridružiti Evroligi ili nastaviti karijeru u NBA.

8
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter