1
EURO 2024
Dušan Tadić

Serbia's Dusan Tadic controls the ball during the UEFA EURO 2024 group C football match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TADIĆ VIŠE BEZ ENERGIJE ZA BILO KAKAV KOMENTAR: Kapitenu je žao zbog navijača, nema više ni volje za borbom za bolju selekciju!

Objavljeno: 25.06.24 u 23:17

Kapiten voli Srbiju, ali je ovo prvenstvo zaista bio nepravedno tretiran, odatle i manjak energije za borbom.

Srbija je večeras odigrala svoj poslednji meč grupne faze sa Danskom, a rezultat meča iznosio je najnepopularnijih 0:0.

Orlove pobeda sigurno bi vodila  narednu fazu takmičenja, gde bi najverovatnije igrali sa Nemcima, dok bi bod uveo naš tim u dobru poznatu zonu kalkulacija, ali kako je Slovenija remizirala sa Engleskom, to znači instant eliminaciju Orlova.

Dušan Tadić je dao mnogo Srbiji, ali ovde je bio bez goriva.

– Ponovo smo se razočarali. Posle Dohe smo hteli da prođemo grupu, to nam je bio cilj. Ponosan sam na ove momke, oni neće imati slobodno, cele godine igramo, svi su hteli da se žrtvuju za otadžbinu, na to sam ponosan. Zadovoljstvo mi je što sam deo ovog tima.

– Ovo jeste neuspeh, hteli smo osminu finala, nismo uspeli. Realno govoreći uvek težimo ka višem to je ljudski. Treba pojedinačno analizirati utakmice, tako da…Treba sve detaljno analizirati…

– Žao mi je što nismo obradovali navijače!.

Standings provided by Sofascore

 

 

 

6
3
1 Komentara
  1. Ljudi mi vec godinama nemamo igraca koji igraju u napred i svi se skrivaju po terenu!Nije normalno doci do protivnickog sesnaesterca i onda mjesto centarsut ili sutvratiti loptu svom golmanu a mi tako igramo 80 minuta na utakmici.Vise vredi jedan Kanga u Zvezdi nego cijeli vezni red nase reprezentacije i ono najgore i da ode Piksi mi kvalitetnog trenera sa vizijom nemamo imamo samo kopije ziherasa tipa Murinjo koji je odavno procitan u svetu fudbala.Po meni mozda da je dati Lalatovicu sansu i ne opterecivat ga menadjerima i ostalim glupostima koji su unistili zadnjeg pravog selektora koji je imao igru Slavoljuba Muslina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter