0
EURO 2024
piksi navijač

FOTO: Printscreen/Twitter

NAPAO PIKSIJA, PA MU POLJUBIO RUKU: Pogledajte reakciju na gol Jovića navijača koji se obratio selektoru Srbije! (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.24 u 11:20

Potez je bio u znak pomirenja

Na nedavno odigranom meču između Srbije i Slovenije na Evropskom prvenstvu, fudbaleri Srbije su izvukli remi rezultatom 1:1, zahvaljujući golom Luke Jovića, što ih održava u trci za plasman u narednu fazu takmičenja.

Utakmica je bila izuzetno napeta, a posebno je bilo upečatljivo navijanje jednog vernog navijača Srbije koji je sedeo iza klupe i u nekoliko navrata kritikovao selektora Dragana Stojkovića Piksija zbog rezultata koji nije išao na ruku Srbiji.

Gol Jovića u šestom minutu nadoknade vremena izazvao je eksploziju radosti među navijačima na tribinama, dok je Stojković ostao smiren. Nakon postignutog gola, Stojković je pogledao prema zemlji, a zatim je pristupio tribini i pružio ruku navijaču koji ga je kritikovao. Gest je bio simboličan jer je navijač prihvatio ruku i poljubio je u znak pomirenja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

Nakon meča, Piksi i navijač su zajedno proslavili važan bod za Srbiju, što jasno ukazuje na njihovu zajedničku želju za uspehom. Sledeći izazov za Srbiju je meč protiv Danske, gde će im pobeda biti ključna za dalji napredak na turniru.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter