0
EURO 2024

Serbia's Dusan Tadic controls the ball during the UEFA EURO 2024 group C football match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DANSKI REPREZENTATIVAC EMOTIVNO O TADIĆU: „Brinuo se o meni“

Objavljeno: 24.06.24 u 20:59

Govorio je o tome koliko mu je Tadić pomogao

Na nedavnoj konferenciji za medije, vezni fudbaler reprezentacije Danske, Pjer Emil Hojberg, pokazao je emocije kada mu je postavljeno pitanje u vezi sa kapitenom Srbije, Dušanom Tadićem.

Denmark’s midfielder Pierre-Emile Hojbjerg in action during Fifa World Cup 2022, Group stage D, football match between France and Denmarkphoto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Hojberg, koji trenutno igra za Totenhem, od 2016. do 2020. godine bio je član Sautemptona, gde je dve sezone delio svlačionicu sa kapitenom Orlova. Tom prilikom, Hojberg je o Tadiću rekao:

Dušan i ja smo proveli jako puno vremena zajedno, gledao sam ga kao starijeg brata. On je bio moj učitelj, brinuo se o meni. Ne samo na terenu već i van njega. Sećam se da, pre nego što je otišao u Ajaks, razgovarao sam sa ljudima koji su igrali tamo i govorio sam o kakvom se igraču radi i kakav mentalni sklop ima. Bio je neverovatan tamo i postao je jedan od najboljih igrača. On je fudbaler koji voli da daje asistencije i to je nešto na šta moramo da pripazimo – rekao je Hojberg.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter