0
Košarka

Miloš Teodosić i Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS O FOTOGRAFIJI NA KOJOJ MU TEODOSIĆ PALI CIGARU: ‘On je vodeća ličnost!’ (FOTO)

Objavljeno: 24.06.24 u 14:01

Zaista momenat koji će se dugo pamtiti.

Crvena zvezda je sada već u sezoni za nama uspela da osvoji sva tri domaća trofeja.. Nesumnjivo veliku ulogu igrao je Miloš Teodosić, ali i trener koji je preuzeo tim u teškom trenutku – Janis Sferopulos.

Slika za pamćenje nastala je nakon osvajanja ABA lige, kada je na proslavi Teodosić palio cigaru treneru Sferopulosu. Upitan da prokomentariše tu situaciju, nasmejao se grčki stručnjak i rekao:

Bilo je to posle pobede u ABA ligi protiv Partizana. Ne pušim naravno. Onda sam rekao Milošu: ‘Hajde, daj mi cigaretu sad kad smo dobili’!’ I fotografija je izašla. Ovaj trenutak objašnjava sve. Ne cigareta, već odnos koji imate sa vašim igračem. Teodosić je mnogo iskusniji nego kad je bio u Olimpijakosu. Mnogo je zreliji. Nema istu svežinu, ali ima iskustvo. Osećam se veoma srećnim što ga ponovo treniram, ovog puta kao glavni trener. Znamo se odlično iz Olimpijakosa i CSКA. Miloš je razmišljao da li da igra ili ne ove godine… Da li da nastavi još godinu dana ili da se povuče. Onda sam ga uhvatio i rekao: „Prestaćeš da igraš tek kada odem iz Zvezde! On je vodeća ličnost – izjavio je Sferopulos.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter