0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

Team of Serbia pose for a photo prior to the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠTA KAŽU KLADIONICE? Ovo je kvota da se Srbija plasira u osminu finala Evropskog prvenstva!

Objavljeno: 24.06.24 u 12:38

Srbiju u utorak od 21 čas čeka ključna utakmica na Evropskom prvenstvu

Reprezentacija Nemačke osvojila je prvo mesto u svojoj grupi na Evropskom prvenstvu, što znači da bi se u osmini finala mogla susresti sa Srbijom, pod uslovom da „Orlovi“ prođu grupnu fazu.

Posle 14 godina, ovo bi bio prvi put da se ove dve ekipe sastanu u takmičarskom okršaju, ponovo od legendarnog Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine, kada je Srbija pobedila golom Milana Jovanovića rezultatom 1:0.

Međutim, pre nego što se osvrnemo na potencijalni okršaj sa Nemačkom, Srbiji predstoji izuzetno težak zadatak – moraju da pobede Dansku. Posle poraza od Engleske i remija sa Slovenijom, „Orlovi“ se nalaze u situaciji gde samo pobeda garantuje prolazak u osminu finala. Selektor Dragan Stojković Piksi ističe da veruje u svoje igrače i da idu na pobedu.

Mnogi analiziraju moguće scenarije, postavljajući pitanja šta će se dogoditi ako Srbija remizira sa Dancima, ali jasno je da bi pobeda bila najsigurniji put ka sledećoj fazi takmičenja.

Do utakmice sa Danskom ostaje nešto više od 24 sata, dok raste nestrpljenje i euforija među navijačima širom Srbije.

Već sada možete se kladiti na razne scenarije, kao što su prolazak Srbije u osminu finala sa kvotom od 2.50 ili da će stići do četvrtfinala sa kvotom od 6.50.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter