0
EURO 2024
Dragan Stojković Piksi, Lazar Samardžić

FOTO: Printscreen/Twitter

IZGLEDA DA ĆE PIKSI POSLUŠATI JAVNOST? Pogledajte sa kim je Selektor Srbije izašao prvi na trening! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.24 u 12:03

Piksi mora da iskoristi sve adute kako bi Srbija savladala Dansku

Fudbalska reprezentacija Srbije se priprema za ključni meč trećeg kola Grupe C koji će odlučiti njihovu sudbinu na Evropskom prvenstvu. Selektor Dragan Stojković Piksi je danas zakazao trening za 11 sati kako bi detaljno pripremio ekipu za duel protiv Danske koji je na programu u utorak od 21 sat.

Na treningu danas prvi su na teren izašli upravo selektor Piksi i Lazar Samardžić, što je privuklo pažnju i pojačalo spekulacije o mogućem ulasku Samardžića u startnu postavu za ključni meč.

Ovaj mladi fudbaler Udinezea je bio tema brojnih razgovora poslednjih dana, a njegov prisustvo na terenu danas može biti nagoveštaj da će dobiti veću ulogu protiv Danske.

Srbija se nalazi u situaciji gde joj je potrebna pobeda ili povoljan rezultat kako bi se plasirala među 16 najboljih selekcija Evrope, što dodatno povećava značaj predstojećeg duela.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter