1
Domaći fudbal

head coach Zarko Lazetic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Vozdovac and TSC Backa Topola at stadium Vozdovac on October 21, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠOK U BAČKOJ TOPOLI: Žarko Lazetić napustio TSC, evo gde će srpski stručnjak nastaviti karijeru!

Objavljeno: 24.06.24 u 10:10

Ovakav rasplet u vezi Lazetića niko nije očekivao

Danas je odjeknula iznenađujuća vest da Žarko Lazetić više nije trener TSC-a! Kao grom iz vedra neba stigla je odluka najboljeg trenera Superlige Srbije za prošlu sezonu da napusti ovu funkciju. Prema informacijama Sportskog žurnala, Lazetić će od naredne sezone preuzeti vođstvo nad ekipom Makabi iz Tel Aviva.

Lazetić je svoju trenersku karijeru u TSC-u započeo 2021. godine i već u prvoj sezoni postigao istorijski uspeh za klub iz Bačke Topole, osvojivši drugo mesto u Superligi Srbije. Tim rezultatom TSC je stigao do kvalifikacija za Ligu šampiona, što je bio nezapamćen uspeh za ovaj vojvođanski klub.

Kasnije učešće u grupnoj fazi Lige Evrope takođe je obeležilo Lazetićevu trenersku karijeru u TSC-u, gde je dao značajan doprinos u ostvarenju klupskih ciljeva.

Pre TSC-a, Žarko Lazetić je bio na klupama klubova poput Metalca, Teleoptika, Partizana i Srema iz Jakova, gradeći svoje ime u domaćem fudbalskom okruženju.

Ovaj neočekivani prelazak u Makabi iz Tel Aviva označava novu etapu u karijeri Žarka Lazetića, dok ostaje da se vidi kako će se TSC nositi s ovim izazovom i ko će biti naslednik ovog cenjenog trenera u vođenju kluba u narednoj sezoni.

3
0
1 Komentara
  1. Časovi ljubavi u režiji Franjevačkih čeda uvek izgledaju ovako..
    Za šaku dolara bi prodali i oca i majku a kamoli ove gulaš-paprikaš mutante..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter