1
EURO 2024
FK Partizan

from left goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Aleksandar Filipovic, Leonard Owusu, Arandjel Stojkovic, Daniel Castillo, Matheus Bonifacio Saldanha, Youngjun Goh, ilustracija illustration during the Mozzart Super Liga 2023/2024Play Off match between Partizan and TSC Backa Topolar at stadium FK Partizan (JNA) on April 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN KAO ODSKOČNA DASKA: Milionska ponuda za vezistu crno-belih, koja će teško biti odbijena!

Objavljeno: 23.06.24 u 12:11

Partizan bi mogao ozbiljno da zaradi

Denil Kastiljo, mladi talentovani vezista iz Ekvadora, napustiće redove Partizana nakon šest meseci i pridružiti se danskim šampionima Midtjilandu u jednom od najvećih transfera u istoriji kluba, prenosi danski Tipsbladet.

Kastiljo je stigao u Partizan zimus na preporuku sportskog direktora Šahtjora Darija Srne kao privremena zamena za Kristijana Belića. Iako je postojala opcija da ostane još godinu dana, promena u stručnom štabu Partizana uticala je na odluku da se Kastiljo prebaci u drugi klub.

Za samo šest meseci provedenih u Partizanu, Kastiljo je odigrao 15 utakmica u svim takmičenjima, postigao dva gola i asistirao jednom. Njegova igra i potencijal nisu prošli neprimećeno u Midtjilandu, koji je odlučio da uloži značajan iznos u njegov transfer.

Prema izveštajima Tipsbladeta, transfer Kastilja vredi oko 4.000.000 evra sa bonusima, što ga čini jednim od najskupljih dolazaka u istoriji kluba. Kastiljo će pojačati konkurenciju u veznom redu Midtjilanda, naročito nakon zdravstvenih problema Kristofera Olsona koji su uticali na tim od februara.

Transfer se očekuje da bude finalizovan nakon lekarskih pregleda i formalnog potpisa, a Kastiljo će se pridružiti novom timu spremno da nastavi svoj uspon u skandinavskom fudbalu.

8
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter