0
Tenis

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

VREĐALI NOVAKOV NAROD, PA EKSPRESNO DOBIJAJU AKADEMIJU: Rafael Nadal otvara svoju akademiju u Albaniji!

Objavljeno: 22.06.24 u 16:22

Zaista verujemo da je samo nesrećno podudaranje.

Srbi su se našli na velikom udaru albanskih ekstremista na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde su gotovo neprestano meta uvreda najradikalnijih pripadnika te nacije koji pozivaju na nasilje nad našim narodom.

Malo ironično, ali sigurno sasvim slučajno, pojavila se vest da Rafael Nadal otvara svoju tenisku akademiju u Albaniji, te da je jako zadovoljan projektom.

„Za nas je velika radost da najavimo izgradnju i otvaranje jednog centra u Albaniji. Projekat je neverovatan i veoma smo oduševljeni vizijom koju ova zemlja ima u razvoju sporta i njegovih vrednosti. Siguran sam da će biti uspeh“, izjavio je Nadal nakon sastanka sa albanskim premijerom Edijem Ramom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter