1
Domaći fudbal

Slobodan Urosevic during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN U PROBLEMU: Aris ne želi da proda Slobodana Uroševića!

Objavljeno: 22.06.24 u 13:45

Svi su već videli kapitena Partizana ponovo u crno-belom dresu

Krajem radne nedelje društvene mreže su eksplodirale špekulacijama o potencijalnom povratku Slobodana Uroševića u Partizan nakon angažovanja Nihada Mujakića i Kervina Arijage. Ipak, od tog transfera za sada nema ništa. Kiparski Aris iz Limasola, s kojim Urošević ima važeći ugovor, nije voljan da ga pusti, što su jasno preneli ljudima iz Humske.

Urošević je vezan za Aris ugovorom još godinu dana, a Kiprani ozbiljno računaju na njega, jer je prošle sezone odigrao 46 mečeva u svim takmičenjima, uglavnom kao levi štoper. Iako bi sam igrač možda želeo da se vrati u Partizan, gde je već uspešno sarađivao sa Aleksandrom Stanojevićem i dobro poznaje zahteve u Humskoj, to se za sada neće desiti.

Fudbal Super League Season 2019-2020
Macva v Partizan
Slobodan Urosevic (L) celebrates after scoring a goal with Seydouba Soumah (C) and Strahinja Pavlovic
Sabac, 01.12.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Partizan se suočava s problemom na poziciji levog beka, gde je trenutno jedini izbor Nikola Antić. Nihad Mujakić, koji je po vokaciji štoper, može igrati na toj poziciji u nuždi, ali to nije dugoročno rešenje. Zbog toga crno-beli razmatraju opcije na tržištu, podeljeni između angažovanja domaćeg igrača ili stranca. Ipak, ne žure previše, jer žele da pronađu pravo rešenje, a urgentne pozicije štopera i zadnjeg veznog već su pokrivene u kratkom vremenskom roku.

Urošević se juče pojavio na prozivci Arisa i, ukoliko ne dođe do drastičnih promena, braniće boje tog kluba i naredne sezone. Partizan se sada mora okrenuti drugim rešenjima, bilo u zimskom prelaznom roku ili kasnije, zavisno od ponude na tržištu.

4
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter