1
Domaći fudbal
Uros Sremcevic

Uros Sremcevic Crvena Zvezda - Vozdovac, Superliga Srbije 10.2.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SREMČEVIĆ SANJA LIGU ŠAMPIONA SA ZVEZDOM: „Želja mi je da ostanem i naredne sezone u klubu“

Objavljeno: 21.06.24 u 22:19

„Drago mi je što sam deo Zvezde i navikao sam na težak i naporan rad“

Fudbaleri Crvene zvezde se spremaju za novu sezonu na Zlatiboru, a velika očekivanja su od mladog napadača Uroša Sremčevića iza koga je period prilagođavanja.

– Mnogo sam napredovao za ovih nekoliko meseci u Zvezdi. Mislim da sam iz dana u dan sve bolji igrač i na tome sam veoma zahvalan sjajnom stručnom štabu koji imamo, kao i saigračima. Mogu slobodno da kažem da mi je želja da i narednu sezonu ostanem u Zvezdi, da se nametnem treneru i da uđemo u Ligu šampiona – rekao je Uroš Sremčević za klupski sajt.

Sremčević kaže da je najteži početak priprema dok ekipa ne uhvati formu.

– Uvodni treninzi su uvek najteži, ali polako ulazimo u formu. Trčanje mi možda najteže pada, ali izdržavam. Naravno, kada su treninzi sa loptom, onda je to sjajno i u tome zaista uživamo. Tu su i utakmice, na Zlatiboru ćemo da odigramo jednu utakmicu, a posle nas čekaju izazovi u Rusiji. Mislim da će taj deo priprema da bude zanimljiviji, pre svega zbog mečeva.

Uros Sremcevic Crvena Zvezda – Vozdovac, Superliga Srbije 10.2.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Mladom napadaču su ovo prve pripreme sa Crvenom zvezdom, ali kaže da uspeva da odgovori na sve zahteve bez problema.

– Uspevam sve da pohvatam, tu sam već nekoliko meseci u klubu, iako su mi ovo prve pripreme. Za sada nemam tu čast da mogu da savetujem mlađe, ali svi se držimo zajedno i to je najbitnije. Ne pada mi ništa teško, drago mi je što sam deo Zvezde i navikao sam na težak i naporan rad – zaključio je Sremčević.

6
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter