0
Fudbal

Serbia's Lazar Vujadin Samardzic during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

CELA ITALIJA SE BORI ZA NJEGA: A sada ga želi čuveni Murinjo!

Objavljeno: 21.06.24 u 15:52

Lazar Samardžić bi mogao da zaduži opremu Fenerbahčea

Prema izveštajima turskih medija, Žoze Murinjo će na raspolaganju imati budžet od 100 miliona evra za pojačanja u Fenerbahčeu, a jedan od glavnih ciljeva je dovođenje srpskog reprezentativca Lazara Samardžića.

Samardžić, koji trenutno igra za Udineze, našao se na radaru Fenerbahčea, kluba u kojem već igra kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić. Murinjo je navodno ozbiljno zainteresovan za talentovanog Srbina i čini se da će značajan deo budžeta biti usmeren ka ovom transferu.

Lazar Samardzic during the UEFA EURO Qualifiers group G Season 2023/2024 match between Hungary and Serbia at stadium Puskas Arena on October 14, 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Udineze traži 30 miliona evra za Samardžića, dok je Fenerbahče ponudio 20 miliona evra plus igrača Mihu Zajca kao deo dogovora. Turski mediji spekulišu da bi se transfer mogao realizovati, s obzirom na to da Murinjo ima značajna sredstva na raspolaganju.

Zanimljivo je da je Samardžić već povezan sa Turskom, budući da mu je verenica Sila Enisa Turkinja i velika navijačica Fenerbahčea, što bi moglo dodatno uticati na njegovu odluku.

Rasplet ove situacije ostaje da se vidi, ali nema sumnje da bi bilo veoma interesantno gledati Tadića i Samardžića zajedno u Fenerbahčeu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter