0
Košarka
Goran Dragić

FOTO: Twitter/printscreen

ZA KOGA JE NAVIJAO GORAN DRAGIĆ? Bivši NBA košarkaš pratio duel Srbija – Slovenija! (FOTO)

Objavljeno: 21.06.24 u 12:12

Dragić je Srbin rođen u Sloveniji za čiju selekciju je godinama nastupao

Bivša NBA zvezda, Goran Dragić, nije propustio priliku da uživo prati meč između Srbije i Slovenije na Evropskom prvenstvu u fudbalu, koje se održava u Nemačkoj. Nekadašnji košarkaš timova kao što su Finiks, Hjuston, Majami, Toronto, Bruklin, Čikago i Milvoki, bio je prisutan na stadionu Alijanc arena u Minhenu, gde je bio u društvu prijatelja.

Na tribinama mu je društvo pravio Anže Kopitar, poznati slovenački hokejaš i igrač NHL kluba L.A. Kings. Dragić je na svom Instagram profilu podelio nekoliko fotografija sa stadiona, pokazujući kako uživa u atmosferi ovog velikog fudbalskog događaja.

FOTO: Printscreen/Instagram

Podsećamo, u drugom kolu grupe C Evropskog prvenstva, Srbija i Slovenija su odigrale nerešeno 1:1, dok je utakmica između Engleske i Danske završena istim rezultatom. Ovi rezultati ostavljaju otvorene šanse za „orlove“ da se plasiraju u narednu rundu takmičenja, ukoliko u sledećem meču savladaju Dansku.

FOTO: Printscreen/Instagram

Ključni duel između Srbije i Danske zakazan je za utorak, 23. juna, u 21 čas, takođe na stadionu Alijanc arena. U isto vreme, odigraće se i meč između Engleske i Slovenije, koji će dodatno odrediti rasplet u grupi C.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter