1
Evroliga
Tornike Šengelija

Tornike Shengelia Virtus Bolonja - Crvena Zvezda, Evroliga 31.1.2023. foto: STARSPORT

ZVEZDI PROPADA VELIKI POSAO: Šengelija bliži dogovoru sa drugim klubom nego sa šampionom ABA lige!

Objavljeno: 21.06.24 u 11:34

Zvezda će na drugom mestu morati da potraži rešenje za poziciju broj četiri

Tornike „Toko“ Šengelija, izuzetno talentovani gruzijski krilni centar, na korak je od produžetka saradnje sa Virtusom iz Bolonje, uprkos spekulacijama koje su ga povezivale sa prelaskom u Crvenu zvezdu.

Prema informacijama koje prenosi italijanski novinar i insajder Andrea Kalconi, Šengelija će najverovatnije ostati veran Virtusu, sa kojim su pregovori o produženju ugovora u završnoj fazi. Kalconi ističe da bi uskoro mogla da stigne i zvanična potvrda ovih informacija.

Šengelija, koji je bio meta Crvene zvezde, očigledno je privukao pažnju beogradskog kluba svojim impresivnim igrama. Međutim, čini se da će gruzijski reprezentativac ipak ostati u Italiji, gde je postao ključni igrač Virtusa.

Virtus je bio izuzetno aktivan u zadržavanju Šengelije, s obzirom na njegov značaj za tim. Produženje ugovora sa ovim 32-godišnjim krilnim centrom potvrđuje ambicije kluba iz Bolonje da se takmiči na najvišem nivou, kako u italijanskoj ligi, tako i na evropskoj sceni.

Uskoro ćemo saznati konačnu odluku Šengelije, ali za sada sve ukazuje na to da će nastaviti da brani boje Virtusa, uprkos interesovanju Crvene zvezde.

10
24
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter