0
Košarka

Dimitrios Giannakopoulos owner of BC Panathinaikos during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague Play Off Game 4 between Maccabi Tel Aviv v Panathinaikos Athens at Aleksandar Nikolic Hall on May 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JANAKOPULOS DOBIO MNOGO VEĆU KAZNU: Vlasnik Panatinaikosa suspendovan na osam meseci!

Objavljeno: 19.06.24 u 21:10

Prvobitno je Janakopulos bio suspendovan na tri meseca, ali…

Vlasnik Košarkaškog kluba Panatinaikos, Dimitris Janakopulos, suspendovan je na osam meseci zbog izjava datih tokom finalne serije plej-ofa grčkog prvenstva.

Janakopulos je kažnjen i novčano sa 35.000 evra, dok je sam klub kažnjen sa 50.000 evra.

Prvobitno je Janakopulos bio suspendovan na tri meseca, kazna koja je izrečena pre pete utakmice finala. Međutim, on je prisustvovao tom meču u kojem je njegov tim savladao večitog rivala Olimpijakos i osvojio titulu.

Očigledno je da su čelnici Saveza uzeli u obzir i ovu provokaciju Janakopulosa kada su doneli konačnu odluku, povećavši mu kaznu za dodatnih pet meseci.

Podsećamo, nakon prva dva meča serije u kojima je Olimpijakos vodio sa 2:0, Janakopulos je izjavio da je Košarkaški savez Grčke „kriminalna organizacija“. Takođe je zapretio da neće dozvoliti grčkim igračima iz svog tima da igraju za reprezentaciju.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter