1
Domaći fudbal
FK Partizan

from left Leonard Owusu, Bibras, Arandjel Stojkovic, Natkho Natcho, Aleksandar Filipovic, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Samed Bazdar, Daniel Castillo, Youngjun Goh during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Napredak Krusevac at stadium FK Partizan (JNA) on March 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVO SU PROTIVNICI FK PARTIZAN NA PRIPREMAMA: Da li ove ekipe mogu biti pravi izazov pred kvalifikacije za Ligu šampiona?!

Objavljeno: 13.06.24 u 17:36

Borac je šampion BiH, a Bravo je završio na četvrtom mestu slovenačke lige!

Fudbaleri Partizana planiraju intenzivne pripreme za predstojeću sezonu, počevši sa prvim delom priprema koji će se odvijati od 20. do 28. juna u Sloveniji, tačnije u Termama Čatež.

Tokom boravka u Sloveniji, crno-beli su zakazali dva kontrolna meča kako bi dodatno učvrstili formu.

Prvi protivnik na listi je domaća ekipa NK Bravo, dok će drugi kontrolni susret biti odigran protiv Borca iz Banjaluke.

Nakon završetka priprema u Sloveniji, ekipa će se vratiti u Beograd, ali neće dugo ostati na domaćem terenu. Već prvog jula, planiraju preseljenje u Rusiju gde ih očekuje uzbudljiv „bratski turnir“. Na tom turniru, Partizan će se suočiti sa renomiranim ekipama kao što su Dinamo, CSKA i Lokomotiva iz Moskve.

Očekuje se da će ovi mečevi biti izuzetno korisni za tim, omogućavajući im da testiraju svoje sposobnosti protiv jakih protivnika i fino podeše taktiku pre početka nove sezone. Navijači s nestrpljenjem očekuju da vide kako će njihovi ljubimci performirati u ovim izazovnim susretima.

9
0
1 Komentara
  1. Upravo to zeli uprava. Da je ne dodirljiva.

    U oci upada izjava iz teksta. “ Ja cu se fokusirati samo na igraliste “ I to je ono sto uprava od njega trazi.
    A na terenu ces se fokusirati samo na ono sto se od tebe ocekuje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter