12
Evroliga

Mario Hezonja during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAKVOG BI IGRAČA PARTIZAN DOBIO U MARIJU HEZONJI?! Neverovatno pojačanje bi bilo da takav igrač dođe u jedan od srpskih klubova! (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.24 u 08:10

Čovek koji diže ekipu na viši nivo.

Mario Hezonja već neko vreme flertuje sa navijačima Partizana, a nedavno je na svom Instagramu podelio objavu navijača crno-belih.

Takođe u prilog ide činjenica da je sam igrač rekao da se nije dogovorio sa Realom, pa mogućih destinacija je sve manje.

Naime, malo klubova je trenutno interesantno Hrvatu, ali je Partizan jedan od njih, a ukoliko Super Mario dođe, takođe bi od prodaje karata Partizan prilično zartadio.

Što se tiče samo Hezonje, njegova statistika je 13.5 poena u 5 skokova po meču, a na to ima neverovatne procente šuta u klubu poput Reala. Ne bi čudilo da u sistemu Žoca može da ide na preko 20 poena po utakmici.

66
4
12 Komentara
  1. Molim ove velikosrpske nacionaliste da mi kazu sta su po nacionalnosti Nikola Topic i Nikola Kalinic.Hvala unapred.

    1
    0
    Odgovori
  2. Šta će nama u srpskim klubovima jedna Hezmonja..
    Koliko vidim on flertuje sa Partizanom a svako dete zna da je to klub iz Zagreba..

    0
    2
    Odgovori
    • Prouči malo svoju istoriju i onda se stidi, osnivači su vam bili Krcun koji je ubio Đenerala Dražu i dan danas ne zna se gde mu je grob, Bugarčić poznat pod nadimkom Zver upravnik Golog otoka gde su kosti ostavili mnogi Srbi antikomunisti, vođa vam je bio Arkan udbaš oficirsko dete kao i veliki neimar Marko komadant i ti sada imaš obraza da bilo koga prozivaš

      1
      0
      Odgovori
    • Verovatno si i ti budala sa takvim komentarom, ali mnogo ceva budala je onaj koji odobrava stampanje tvog komentara.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter