2
EURO 2024

Dusan Tadic of Serbia celebrates after the 0-3 goalinternational friendly football match between Sweden and Serbia on June 8, 2024 in Stockholm. Photo: STARSPORT

FABRICIO ROMANO RANGIRAO FAVORITE NA EURU: Stavio nas ispred Hrvatske!

Objavljeno: 09.06.24 u 17:58

EURO počinje 14. juna

Dok se iščekuje prvi meč Evropskog prvenstva, italijanski novinar Fabricio Romano, poznat po pouzdanim transfer informacijama, izneo je svoje predikcije o najvećim favoritima za osvajanje titule. Prema njegovom mišljenju, Engleska je glavni kandidat za evropski tron, a na Romanovoj listi od 10 reprezentacija našla se i Srbija.

Talenat koji ima engleska reprezentacija je neverovatan, ima velike šanse da osvoji EURO– rekao je Romano.

Uz Englesku, u njegovom najužem krugu favorita nalaze se Francuska i Nemačka. Zanimljivo je da je Romano Srbiju stavio na deveto mesto favorita za osvajanje EP, dok je Hrvatsku, 10. selekciju na FIFA rang listi, rangirao na desetu poziciju.

Srbija će svoje učešće na Evropskom prvenstvu započeti 16. juna u 21 sat duelom protiv Engleske, dok Hrvatska na startu igra protiv Španije.

Top 10 favorita za EURO prema Fabriciju Romanu:

  1. Engleska
  2. Francuska
  3. Nemačka
  4. Španija
  5. Portugal
  6. Italija
  7. Holandija
  8. Danska
  9. Srbija
  10. Hrvatska
13
4
2 Komentara
  1. Ha ,Po ovoj listi Srbija ne bi ni grupu prošla,no sve ovisi od veznog reda koji igra premekano i čuva noge .Spori su i nedorečeni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter